Услуги в комплекса
Вашата Незаравима Почивка Ви Очаква
Лоби Бар
Тук можете да се отпуснете


Лоби барът е мястото, където можете да се отпуснете след чудесно прекарания ден в планината и да се насладите на топла напитка, освежаващ фреш или да изберете от нашата богата селекция алкохолни и безалкохолни напитки. В студените зимни вечери за Вашия уют ще допринесе и топлината на огъня в камината.
Ресторант
Стилни и вкусни ястия


Ресторант Орбилукс предлага задушевна атмосфера, къдете можете да поглезите сетивата си с вкусни ястия от Българската национална и Европейска кухни. Всички ястия се приготвят от пресни и качествени продукти от майсторските ръце на нашите готвачи.

В топлите летни месеци, може да се насладите на вкусна вечеря в нашата озеленена лятна градина, наслаждавайки се на тихия ромон на близката рекичка и песента на щурчетата.Терапии
Ревитализиращи процедури


За нашите гости предлагаме тонизиращи и ревитализиращи терапии за лице и тяло. Опитните ни терапевти ще се погрижат да се почувствате отпочинали и възстановени в релаксиращата обстановка на масажните ни студиа.

Парна Баня
За повече здраве и спокойствие


Водата е есенцията на СПА терапиите и парната баня е част от това. Ползите от нея са многобройни. Парата разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвоснабдяването на цялото тяло, увеличава отделянето на течности и очиства тялото от токсини. Парата също помага при мускулни болки и пречиства дихателните пътища.
Сауна
Прочистване на целия организъм


Любителите на по-топлия въздух могат да се отпуснат в нашата сауна за пълен релакс. Ползите от сауната са многобройни : понижаване на стреса , изчистване на токсините от организма, отпускане на мускулите и успокояване на ставите, повишаване на сърдечно-съдовата активност, подобряване на съня и не на последно място увеличаване изгарянето на калории.
Плувен Басейн
Плувайки системно, човек удължава живота си


Апартхотел Орбилукс, Банско изкушава гостите си с вътрешен отопляем басейн, който предлага отпускащо плуване и възможност за водни упражнения.


Фитнес
Хвърли излишните килограми на боклука


За любителите на активния отдих хотел Орбилукс предлага фитнес, оборудван с всичко необходимо, за да:
  • поддържате Вашето тяло стегнато и в кондиция
  • да подобрите настроението и самочувствието си
  • да ободрите ума си и подобрите паметта си
  • да повишите матаболизма си
  • да увеличите количеството на кислород в кръвта и много други
Login Form
Register Form